Kies hier jouw domeinnaam

Vandaag nog online met je nieuwe domeinnaam

Via een domeinnaam maak je jouw website bereikbaar voor het internet. Check met de bovenstaande box of jouw gewenste domeinnaam nog vrij is. Een krachtige domeinnaam is eenvoudig te onthouden, is niet te lang en vat kort samen waar je website over gaat.

Extensie Prijs domein
nl €12,50
be €12,50
eu €12,50
de €12,50
com €12,50
net €12,50
org €12,50
biz €12,50
info €12,50

Meer dan 400 extensies

De bekendste domeinextensie is binnen Nederland is natuurlijk de .NL. Daarnaast zijn de .COM, .NET en .EU veel gebruikte extensies in Nederland. Wat veel mensen niet weten is dat er meer dan 400 verschillende domeinextensies beschikbaar zijn en dat er met de komst van de nieuwe gTLD’s het aantal mogelijkheden voor een domeinnaam flink is uitgebreid. Enkele van de populaire nieuwe gTLD’s zijn: .website, .blog en .shop. Bij MijnWebserver registreer je ze allemaal!

Transparante prijzen

Bij MijnWebserver betaal je altijd een scherp tarief voor je domeinnaam: geen hogere kosten voor verlenging, geen opstartkosten.

Wist je dat wij ook websites bouwen?

Via onze nieuwe dienst Misterdot bouwen wij jouw website geheel op maat vanaf € 7,95 per maand zonder opstarten. Je website is inclusief: domein, hosting, SSL, onderhoud en updates.

Share This